Jakość i Bezpieczeństwo:

Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne produktów firmy U Jędrusia potwierdza system HACCP oraz certyfikaty IFS i BRC oraz ISO 22 000 czyli międzynarodowe standardy dotyczące bezpieczeństwa żywności opracowane dla producentów żywności dostarczających  swoje wyroby do sieci handlowych.

Firma U Jędrusia produkuje wyroby najwyższej światowej jakości przy wykorzystaniu najnowocześniejszej technologii, zgodnie z posiadanymi i stale doskonalonymi recepturami.

Jakość produktów oferowanych przez firmę U Jędrusia została potwierdzona przez liczne wyróżnienia i nagrody m. in.:

Certyfikat IFS 

certyfikat IFS - pierogi

Certyfikat BRC

Certyfikat BRC - pierogi

Certyfikat ISO 22 000

 

Certyfikat ISO 2200 - pierogi

Złote godło Konsumencki Lider Jakości 2012, 2013 w kategorii „Dania gotowe”

konsumencki lider jakości 2017

W Ogólnopolskiego Konkursu Wędliniarskiego, który odbył się na Międzynarodowych Targach POLAGRA – FOOD 2016 w Poznaniu zdobyliśmy nagrodę najlepszego producenta w konkursie „Mięso w daniach gotowych”, a Kurczak w sosie paprykowo śmietanowym z makaronem penne zajął I miejsce.

 

 

I miejsce kurczak w sosie paprykowo smietanowymnajlepszy producent w mieso w daniach gotowych