Kotlet schabowy z kapustą i ziemniakami :

Świeży, soczysty schab wieprzowy smażony na nowoczesnych żeliwnych patelniach z minimalną ilością oleju , a do tego zasmażana kapusta oraz puree ziemniaczane. Kotlet schabowy z kapustą i ziemniakami to sycące i lubiane danie. Walory smakowe zestawu wynikają z tego, że powstają z najwyższej jakości składników bez użycia konserwantów, a jego dodatkowym atutem jest szybkość przygotowania.
Kotlet schabowy z kapustą i ziemniakami

Składniki:

kapusta zasmażana 37,5% (kapusta kwaszona 51%, woda, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), pieczarka, mąka pszenna, smalec wieprzowy, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromaty (zawierają gluten), cukier, przyprawy), ziemniaki gotowane 37,5% (ziemniaki gotowane (zawierają siarczyny), sól, przyprawy), kotlet schabowy 25% (schab wieprzowy 66%, mąka pszenna, olej rzepakowy, masa jajowa pasteryzowana, sól, drożdże, przyprawy). Może zawierać: mleko, soję, seler, ryby, gorczycę.