Sajgonki z mięsem wołowo – wieprzowym:

Wysokiej jakości produkt chłodzony, przygotowany z myślą o wielbicielach kuchni azjatyckiej. Sajgonki z mięsem wołowo – wieprzowym to idealnie skomponowany i doprawiony farsz  w chrupiącej skórce, zachwyca niezwykle orientalnym smakiem. Danie nie zawiera substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku oraz sztucznych barwników. To doskonała propozycja obiadowa jak również przekąska najlepiej smakuje serwowana z słodko – kwaśnym sosem dołączonym do opakowania.
Sajgonki z mięsem wołowo – wieprzowym

Składniki:

Woda, mąka pszenna, kapusta biała gotowana 16%, olej rzepakowy, marchew gotowana 10%, mąka ryżowa, makaron 5% (skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung), grzyby mun 5%, mięso wołowe smażone 5%, mięso wieprzowe smażone 5%, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), teksturat białka sojowego, kiełki fasoli mung (kiełki fasoli mung, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), sól, błonnik pszenny, ekstrakt drożdżowy, cukier, przyprawy (imbir 0,2%, czosnek, pieprz), aromaty z pszenicy, ocet spirytusowy, emulgator: lecytyna rzepakowa.

Sos sweet chili - składniki

Cukier, woda, papryka, cebula, ocet spirytusowy, pasta chili 4% (chili, koncentrat pomidorowy, woda, sól, ocet spirytusowy), sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, chili 0,1%. Może zawierać mleko, jaja, seler, gorczycę.