Spaghetti z sosem bolońskim:

Jędrusiowa propozycja dla fanów kuchni włoskiej. Spaghetti z sosem bolońskim to makaron ugotowany al dente oraz doskonałe mięso zatopione w delikatnie doprawionym sosie napełni każdego z Was pozytywną energią. Nasze spaghetti to idealna propozycja dla ludzi poszukujących zdecydowanych doznań smakowych. Specyfika dania pozwala na szybkie i proste przygotowanie, a wszystkie składniki pochodzą od najlepszych sprawdzonych dostawców. To pozwala zachować najwyższą jakość produktu.

Spaghetti z sosem bolońskim

Składniki:

sos boloński 50% (pomidory krojone 33%, woda, mięso wieprzowe 20%, pulpa pomidorowa 6%, cebula, koncentrat pomidorowy 30%-owy 4%, przyprawy (czosnek, papryka słodka, pieprz czarny, oregano, bazylia, cząber), sól, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, aromaty (zawierają gluten)), makaron spaghetti gotowany 50% (woda, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości: octany potasu, mleczan potasu). Może zawierać: jaja, mleko, soję, seler, ryby, gorczycę, siarczyny.