Kotlet drobiowy z puree i kapustą :

Trzy różne smaki, trzy źródła kulinarnej przyjemności. Delikatna panierowana pierś z kurczaka, soczysta zasmażana kapusta oraz puree ziemniaczane, kotlet drobiowy z puree i kapustą to sycące danie zapewniające apetyt na życie. Walory smakowe  zestawu wynikają z tego, że powstają z najwyższej jakości składników, a jego dodatkowym atutem jest szybkość w przygotowaniu.
Kotlet drobiowy z puree i kapustą

Składniki:

kapusta zasmażana 37,5% (kapusta kwaszona 51%, woda, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), pieczarka, mąka pszenna, smalec wieprzowy, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromaty (zawierają gluten), cukier, przyprawy), puree ziemniaczane 37,5% (ziemniaki gotowane 50%, ziemniaki 44% (odtworzone z płatków ziemniaczanych), olej rzepakowy, masło (z mleka), sól), kotlet drobiowy 25% (filet z piersi z kurczaka 80%, mąka pszenna, olej rzepakowy, masa jajowa pasteryzowana, sól, drożdże, przyprawy, aromaty (zawierają gluten)). Może zawierać: soję, seler, ryby, gorczycę, siarczyny.