Sajgonki warzywne:

Wysokiej jakości produkt chłodzony, przygotowany z myślą o wielbicielach kuchni azjatyckiej. Sajgonki warzywne to idealnie skomponowany i doprawiony farsz  w chrupiącej skórce, zachwyca niezwykle orientalnym smakiem. Danie nie zawiera substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku oraz sztucznych barwników. To doskonała propozycja obiadowa jak również przekąska najlepiej smakuje serwowana z słodko – kwaśnym sosem dołączonym do opakowania.
sajgonki warzywne

Składniki:

Woda, warzywa gotowane 29% (kapusta biała, marchew, seler naciowy), mąka pszenna, makaron (skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung), olej rzepakowy, mąka ryżowa, grzyby mun 5%, teksturat białka sojowego, sól, kiełki fasoli mung (kiełki fasoli mung, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), błonnik pszenny, cukier, ocet spirytusowy, przyprawy (trawa cytrynowa 0,2%, imbir, pieprz), ekstrakt drożdżowy, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty z pszenicy.

Sos sweet chili - składniki

Cukier, woda, papryka, cebula, ocet spirytusowy, pasta chili 4% (chili, koncentrat pomidorowy, woda, sól, ocet spirytusowy), sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, chili 0,1%. Może zawierać mleko, jaja, gorczycę.