Łazanki
Chociaż charakterystyczny, kwadratowy makaron z dodatkami jest tradycyjną potrawą polskiej kuchni, na naszych stołach zagościł dzięki królowej Bonie Sforzy, która pochodziła z Italii. Uważa się, że nawet sama nazwa łazanek pochodzi od włoskiego lasagne. W różnych częściach świata spotkać można rozmaite przepisy: mieszkańcy Lwowa zapiekają łazanki w cieście, a Francuzi podają je z mięsem bażanta lub ostrygami. W naszej ofercie postawiliśmy na tę najbardziej tradycyjną wersję, z grzybami i kiszoną kapustą, która idealnie sprawdzi się zarówno jako propozycja na domowy obiad jak i dodatek do świątecznej wieczerzy.
Sekretem delikatnego smaku naszych łazanek jest tradycyjne ciasto, przygotowywane z najwyższej jakości mąki. Dzięki niemu kwadraciki zachowują swój unikatowy kształt, a jednocześnie pozostają miękkie i rozpływają się w ustach. Doskonale wiemy, że idealna receptura nie potrzebuje żadnych poprawek ani ulepszeń – w naszych produktach nie znajdziecie zbędnych, chemicznych dodatków i konserwantów. Pozwolą wam one przypomnieć sobie znany z domowego stołu smak.

Pierogi od Jędrusia to poezja smaku. Nie ma lepszych i smaczniejszych pierogów na rynku.

Produkty “u Jędrusia” przydatne zawsze, gdy nie mamy czasu na gotowanie, lub najzwyczajniej nam się nie chce. Polecam pierogi, krokiety i placki ziemniaczane.

Odkryłam Wasze produkty zupełnie niedawno, zagościły u mnie na dobre.Teraz jestem spokojna, że szybko i bez przepłacania mogę dać swoim najbliższym smaczne i świeże wyroby. Dziękuję, że jesteście!