Technolog Żywności – Specjalista ds. Rozwoju Produktu

Szukamy osób:

  • posiadających doświadczenie w branży spożywczej
  • potrafiących zorganizować pracę swoja i innych
  • znających standardy jakościowe i sanitarne w zakresie produkcji art. spożywczych
  • komunikatywnych, z umiejętnością pracy w zespole

Zadania:

  • rozwój i opracowywanie nowych produktów oraz technologii ich wytwarzania
  • koordynacja procesu wdrażania nowych produktów oraz wszelkich zmian w technologii
  • testowanie nowych produktów i surowców
  • nadzór nad bieżącymi procesami technologicznymi
  • bieżąca analiza rynku w zakresie nowości i innowacyjności

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe-technologia żywności lub pokrewne
  • doświadczenie min. 2 lata w pracy na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej FMCG
  • znajomość obsługi komputera pakietu MS Office (Excel)
  • znajomość wymagań systemów jakości HACCP,BRC,IFS
  • znajomość prawa żywnościowego
  • kreatywność i zaangażowanie
  • dokładność, komunikatywność, nastawienie na rezultaty, umiejętność analitycznego myślenia

Oferujemy:

  • stałe zatrudnienie
  • dobre warunki zatrudnienia i wynagrodzenia
  • pracę w młodym i prężnym zespole
  • możliwość rozwoju zawodowego

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie cv i listu motywacyjnego

[aol_form id=”3273″]