Sukces firmy U jędrusia na konkursie Rzeźnictwa Wędliniarstwa i Kuchmistrzostwa

Kolejny raz firma U Jędrusia święci sukcesy na konkursie Forum Rzeźnictwa Wędliniarstwa i Kuchmistrzostwa, nad którym patronat objął Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Krzysztof Jurgiel.

W tegorocznej edycji Ogólnopolskiego Konkursu Wędliniarskiego, który odbył się na Międzynarodowych Targach POLAGRA – FOOD 2016 w Poznaniu zdobyliśmy nagrodę najlepszego producenta w konkursie „Mięso w daniach gotowych”.

Zostaliśmy również wyróżnieni za wysoką jakość produktów zgłoszonych do konkursu:

Kurczak w sosie paprykowo śmietanowym z makaronem penne zajął I miejsce a  Klopsy wieprzowe w sosie pomidorowym z makaronem penne II miejsce w grupie zestawów obiadowych złożonych z mięsa, warzyw i dodatku skrobiowego.

Pierogi z mięsem ze smażoną cebulką zdobyły II miejsce w grupie dań mącznych z dodatkiem farszu mięsnego.

Cieszymy się z sukcesów, które potwierdzają wyjątkowość smaku oraz wysoką jakość naszych produktów.

wyroznienie-za-wysoka-jakosc najlepszy-producent-w-mieso-w-daniach-gotowych ii-miejsce-pierogi-z-miesem-ze-smazona-cebula ii-miejsce-klopsy-wieprzowe-w-sosie-pomidorowym i-miejsce-kurczak-w-sosie-paprykowo-smietanowym