Gotowe dania obiadowe U Jędrusia cieszą smakiem ze względu na niepowtarzalne receptury, ale też dzięki temu, że powstają ze starannie dobranych składników.
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych produktów potwierdza system HACCP oraz ISO 22000, a także certyfikaty IFS i BRC, czyli międzynarodowe standardy dotyczące bezpieczeństwa żywności dostarczanej do sieci handlowych. W ten sposób zyskujemy pewność, że odpowiednio dbamy o wszystkich amatorów naszych dań.

Certyfikaty - Zakład produkcyjny w Morawicy

Certyfikaty - Zakład produkcyjny w Wieliczce

W produkcji dań chłodzonych wykorzystujemy wyłącznie surowce od sprawdzonych i regularnie audytowanych dostawców. Dbamy o regularne badania i kontrolę dostaw, bo wszystko to wpływa na efekty naszej pracy.

Oświadczenie o jakości wykorzystywanego mięsa

Firma U Jędrusia Sp. z o.o. oświadcza, że surowiec mięsny wykorzystywany w produkcji naszych wyrobów (produktów garmażeryjnych, dań chłodzonych oraz gotowych dań obiadowych) pochodzi od sprawdzonych i regularnie audytowanych dostawców, których hodowle znajdują się pod nadzorem lekarzy weterynarii. Wszyscy ci dostawcy podlegają szczegółowej ocenie pod względem spełniania określonych wymagań w zakresie posiadanych uprawnień, przestrzegania GMP oraz zatwierdzenia przez Inspekcję Weterynaryjną zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 853/2004.
Stan zdrowia żywca przekazywanego do uboju, ubój oraz późniejsza kwalifikacja mięsa prowadzona jest pod kontrolą lekarza weterynarii. Każda sztuka przeznaczona do uboju posiada zestaw wymaganych dokumentów, które umożliwiają jej pełną identyfikację oraz prześledzenie stanu zdrowia w ciągu życia zwierzęcia.
Wszystkie te działania są niezbędne, by mieć pewność, że na Twój stół trafia bezpieczny i jakościowy produkt. Na każdym etapie produkcyjnym dokładamy wszelkich starań, by nasze dania spełniały oczekiwania Twoje i Twojej rodziny.